Information

”Företags Hockey” och ”Hockey För Alla” är lika med ett. Vid uppstarten av detta företag så hade vi inte bestämt vad vi skulle heta, då vi kör ishockey för alla personer, fast vi oftast hade företag som hyrde utrustningar av oss.

Vi har hållt till på Kockum Fritid nere i Västra hamnen sen start, men bedrivit uthyrning mot alla ishallarna i Malmö Stad. Vi har haft alla möjliga företag och kompisgäng hos oss, till och med haft en del företag som utmanat andra gäng eller samarbetspartners.

En av våra styrkor är mängden av utrustning vi tillhandahåller kunderna med. Ishockey har många komponenter som måste passa eller tillämpas, det funkar ju inte direkt som Laser Dome där man får sin väst och sedan kan man se till och spela, medans vi har allt från skridskor till hjälm som måste kännas rätt.

Många företag har friskvårdsavdrag, och gissa vad, detta räknas som just det. Med andra ord så kostar det inte företaget ett dugg och ett helt gäng från jobbet kan åka och puckla på varandra gratis!

Vi rekommenderar inte Alkohol då det är farligt i samband med idrott.

Ishockey kan vara rätt tufft i början och efter tre gånger med oss kanske man upptäcker att man inte är så himla dålig som man kände första gången, men man inser att man hade ett par andra skridskor som kändes bättre gången innan. Då kan man fråga och se om man kanske kan få samma, eller alternativet är att inhandla ett ordentligt par och kanske en klubba som känns hundra. Vi rekommenderar att ni uppsöker Söderberg Sport, och inte bara för att vi är inblandade i den businessen, utan för att vi har kunskapen att hjälpa dig med den rätta produkten för dig till rätt pris.